Informatie

Wie zijn wij
Wij zijn de leidsters van Chiromeisjes Overpelt. Elke zondag staan we klaar om jullie (kinderen) een leuke zondagnamiddag te laten beleven. We gaan ook jaarlijks op bivak van 11 tot 21 juli. 


Groepsindeling
Ribbels: 1e + 2e leerjaar
Speelclub: 3e + 4e leerjaar
Kwiks: 5e + 6e leerjaar
Tippers: 1e + 2e middelbaar
Tiptiens: 3e + 4e middelbaar
Aspiranten: 5e middelbaar
Leiding: vanaf het 6e middelbaar


Wanneer
Elke zondagnamiddag (volgens de kalender) om 14u. Tijdens de zomertijd eindigt de Chiro om 17u. Tijdens de wintertijd om 16u30.


Waar vind je ons
Ons adres: Ravotterkespad 2! Toch vragen wij jullie om jullie kinderen af te zetten aan de ingang van het Pelterke. Dit is makkelijker aangezien onze straat niet echt groot is!Grotere kaart weergeven

Gepost door De chiroleiding Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Hey,

Sinds september worden er bij mij regelmatig rekeningen van van Hout gestuurd. Lies heeft er al enkele door gegeven aan iemand van de leiding. Nu heb ik een rekening gestuurd gekregen waarvan er nu een vierde herinnering is aangekomen. Het gaat over een bedrag van 38.14 euro. Is het mogelijk om dit zo snel mogelijk in orde te maken. Ik vind het niet zo leuk om zulke brieven op mijn naam opgestuurd te krijgen. Is het mogelijk om mijn adres dat gekoppeld is aan Chiromeisjes Overpelt bij van Hout uit het adressenbestand te halen. Ik stuur ook een mail naar van Hout om mijn adres te verwijderen.
Bedankt,

Groetjes,
de oud Veebee
Sonja

Gepost door: Sonja Breemans | 11-12-13

De commentaren zijn gesloten.