01-05-17

Groepsuitstap

JOEPIE! WIJ GAAN OP GROEPSUITSTAP!
Deze zal doorgaan op zondag 7 mei, en dit jaar gaan we naar Vossermeren in Lommel. De groep wordt opgedeeld in 2:

De ribbels en speelclub gaan de piratenhal verkennen. Zorg dus dat je dochter een bikini/badpak onder haar uniform aanheeft en niet al te warme kleren, een kleine handdoek is ook makkelijk. Een lunchpakket is niet nodig, maar een koekje en een drankje mag wel. De ribbels en speelclub worden om half 10 voor aan het Pelterke verwacht, tegen half 5 vertrekken we terug in Lommel, dus we zijn tegen 5 uur in Overpelt. Inschrijven moet voor 3 mei door een mail te sturen naar: rani.janssen@telenet.be. De groepsuitstap kost 10€, dit bedrag moet dus ook voor 3 mei gestort worden op ons rekeningnummer BE47 7350 3088 4380 (met vermelding naam + groep van het lid)
We gaan met auto’s naar Lommel. Omdat de leiding niet genoeg auto’s heeft vragen we aan de ouders die kunnen rijden om ons uit de nood te helpen. Vermeld even bij de inschrijving als je heen of terug kan rijden, dan verwittigen wij de ouders die daadwerkelijk moeten rijden zo snel mogelijk.

De Kwiks, tippers, tiptiens en aspi’s gaan zwemmen. Zorg dus dat je dochter zwemgerief mee neemt. In tegenstelling tot de kleinste moeten zij wel een lunchpakket meenemen. Deze groepen gaan met de fiets naar Lommel. Ze worden dan ook om 9 uur voor aan het Pelterke verwacht met een fiets die in orde is. Hun aankomst terug in Overpelt wordt geschat op half 6. Inschrijven moet voor 3 mei door een mail te sturen naar: rani.janssen@telenet.be. De groepsuitstap kost 10€, dit bedrag moet dus ook voor 3 mei gestort worden op ons rekeningnummer BE47 7350 3088 4380 (met vermelding naam + groep van het lid)

10:22 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.