20-07-13

Vrijdag 19 juli

Beste chirovrienden, 

Vandaag sprongen de ribbels sportief uit hun bedje. De leidsters waren omgetoverd tot echte sportcoaches voor de LOLympische spelen. Ze kleurden vrolijk de olympische ringen door speer te werpen met een satéstokje. Ze tennisten met een vliegenmepper en pindanoten, ze deden limbo in plaats van hoogspringen. Ook estaffette spelen konden niet ontbreken. 's Avonds kwam een zotte poetsvrouw de leden entertainen met een leuke quiz. 

De speelclubbers haalden hun kwiekste dansbeentjes al boven. Ze zijn zich aan het voorbereiden op de bonte avond. In de namiddag gingen de leden zwemmen in een groot meer: de Woutersbron. Na het zwemmen was het tijd voor onstpanning. De leden verwenden elkaar. Alle massagetechnieken en verschillende maskertjes werden bovengehaald. 

De kwiks oefenden in de voormiddag ook voor de bonte avond. In de namiddag trokken ze naar Hawaii. Ze moesten materiaal verdienen om een bloemenkrans en fruitsatés te maken. 's Avonds tijdens het feestje voor alle jarigen, werden de fruitsaté's dan heerlijk op gesmuld. Er werd ook genoten van heerlijke coctails. 

In de voormiddag werden de tippers echte artiesten. Ze scoorden een echte hit, en wilden graag op zo veel mogelijk radiozenders komen. In de namiddag oefenden de tippers voor de bonte avond. De leden werden 's avonds croissantjes, stokbroden, donuts of taarten. Wat een leuke en originele verkleedkleren hadden ze aan. Ze speelden een super mega cool bakkersspel. 

De tiptiens en de aspiranten zijn vandaag vertrokken op weekend. Alles is vlot verlopen en ze zijn goed aangekomen in Leuven. 

We genieten met volle teugen van dit schitterend bivak. We naderen het einde, maar daar denken we nog even niet aan. Voor velen is het bivak veel te kort!! 


Mag ik jullie er nog vriendelijk aan helpen denken dat er vele helpers nodig zijn op 21 juli. Deze zijn welkom vanaf 8u.  Indien u niet komt helpen, bent u welkom vanaf 9u30. Tot snel!!

01:30 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ja de Kwis hadden het echt en dorien,emma en jolien danku voor het kadootje!

Gepost door: merel gijbels | 21-07-13

De commentaren zijn gesloten.