15-07-13

Zondag 14 juli

De koks waren deze ochtend al vroeg in de weer om pannenkoeken te bakken. De leden werden aangenaam verrast want de eettafels en de eetbankjes stonden ondersteboven. Bij enkele snuggere leden, die al meerdere keer op bivak zijn gegaan, drong het al door dat het vandaag wisseldag was. In de voormiddag dansten alle leden samen. Het was immers tijd voor de volksdansen, in de stralende zon. Na het middageten mochten de leden in hun tent of kamer zoeken naar hun nieuwe leiding voor de namiddag. Op wisseldag krijgt iedere groep voor één namiddag andere leidsters.

De ribbels vonden Cleo, Kaatje, Jenne en Fiene in hun kamer. Ze speelden het grote totemspel. Ze deden de regendans, ze hebben bananen geplukt in Afrika en moppen getapt in een echte afrikaanse hut.

De speelclub vonden Jolien, Marieke en Katrien F. in hun kamer. Er was een groot zoo-probleem. Alle leuke dieren waren verdwenen uit de zoo. Om het dier terug in de zoo te krijgen moesten de leden natuurlijk opdrachtjes doen.

Nele, Paulien en Lisa zaten verstopt in de kwikstent. Ze speelden eerst verfspelletjes en daarna speelden ze waterspelletjes. Alle leden kregen rode wangentjes door de warme zonnestralen.

De tippers vonden twee lijfwachten van Obama met de naam Karlijn en Emma in hun tent. Obama was verdwenen, de leden hielpen de lijfwachten om Obama terug te vinden. Op het einde van de namiddag belde Obama naar de leden om te zeggen dat hij me zijn hond naar de dierenarts. Gelukkig voor de Verenigde Staten, dat ze hun president terug hebben gevonden.

De tiptiens zochten even in hun tent, en vonden Dorien P, Sien en Dorien B. De leden speelden schijt je rijk. Ze konden velden opkopen die getekend waren op de grond. De leden strijden in twee groepen om velden te kunnen kopen. De groep met het veld met de meeste konijnenkeutels won het spel.

De aspiranten speelden een blinddate spel met Dorien J, Katrien H en Joke. De perfecte man werd zorgvuldig samengeseld.

Tot morgen, en de foto's volgen nog.

 

 

02:57 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.