13-07-13

Zaterdag 13 juli 2013

Hallo allemaal,

Hier zijn we weer!

Onze Ribbeltjes deden vandaag een clownenspel. De 'dikke poepen' moesten tegen de 'dikke buiken' strijden. Ze gooiden met slagroombordjes. Ook hebben ze vandaag nog brieven geschreven, weldra in de brievenbus ;-) Al moest de leiding soms nog helpen met envelloppes schrijven.

De Speelclub hadden in de voormiddag een misverkiezing. Ze moesten op de catwalk lopen en zelf kledij ontwerpen. Phebe was de winnaar! Na de middag deden ze vettige spelletjes. Ze waren heel vuil, maar konden gelukkig na het 4-uurtje een douche nemen. 

De Kwiks speelden in de voormiddag een Angry Birds spel. Na de middag zijn ze met de fiets naar Maaseik centrum geweest. Daar deden ze een stadsspel.

De Tippers streden in de voormiddag in twee groepen om materiaal te verdienen wat in de namiddag misschien wel eens van pas zou kunnen komen. Nadat beide groepen wat materiaal verzamelden, trokken ze met de fiets richting Maasmechelen Village. Daar deden ze een foto-reactietocht. Om de dag rustig af te sluiten deden ze een 'zak door de grond-relaxatie'. 

Onze Tiptiens mochten zich in de voormiddag omtoveren tot beauty's en nerds. Na de middag was er wat verkoeling voorzien. Ze speelden waterrugby. Na het 4-uurtje hebben ze cupcakes gebakken en versierd.

De Aspiranten moesten voor de middag pizzaria's uitbaten. Na de middag speelden ze een soort levensweg. Ze moesten hun droombestemming bereiken. 's Avonds maakten ze cupcakes. Aangezien ze wat ingezakt waren kregen ze de naam 'kUNDERcakes'.

's Avonds kwam onze oud leiding en die hadden een groot sprookjesspel voorzien. Ze moesten in groepjes Hans en Grietje helpen, zodat de heks hun niet op at. Ze moesten het lege pepperkoekenhuisje versieren met snoepjes. Om af te sluiten mochten ze van dit lekkers proeven!

Vele groetjes uit Neeroeteren en tot morgen!

 

23:32 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.