13-07-13

Vrijdag 12 juli 2013

De ribbels verfden vandaag een fotokader. De artistieke leden gebruikten glittertjes, diamantjes, hartjes, maar de meest succesvolle versieringkjes waren de coole 3Dvlinders. In de voormiddag speelden we ook nog VikkingKubb. In de namiddag daagden drie cowboys 17 indiaantjes uit om de beste indianen te worden. Hierbij weerklonk meermaals luid de kreet 'Uch!' Ze leerden de indianendans, die was voor sommige indiaantjes toch nog moeilijk. Nadat onze buikjes lekker gevuld waren met heerlijke croque monsieurs speelden we verschillende slaapzakspelletjes. 

De speelclubs werden vandaag ondergedompeld in Kungfuthema. De leden maakten hun spieren warm door Kungfumooves. Ook kregen ze een witte haarband, per opdrachtje konden de leden een extra kleur verdienen. Zo geraakten de professionals aan de zwarte kongfuband. 's Avonds keken de leden de film Kungfu panda. 

Kwiks maakte een wereldreis. Ze kwamen tot bij afrika waar ze duizend vlechtjes moesten maaken. Ook kwamen ze in china, waar ze een chinese brief probeerden te ontcijferen. 's Avonds speelden ze ruwe spelen. De klassiekers dikke bertha, dikke poes, ik heb de fiets van moeboethoe niet gestolen, levend vlaggenroof konden uiteraard niet ontbreken.

De boerentippers teelden vandaag mais. Ze kochten velden en hoopten dat op hun veld het meeste popcorn geoogst werd. In de namiddag hielden de tippers het proper. Of toch niet helemaal!! ;) Ze werden verdeeld in twee teams en verdienden ingredienten (bloem, blubber...) om de andere ploeg zo vuil mogelijk te maken. Ieder lid schoof ook door de vieze, vuile, vettige tunnel. 's Avonds werd er een strijd gevoerd tussen de vuur- en de waterpokemons. 

Tiptiens speelden Misstoestanden. Ze verdienden hun Misstitel door verschillende opdrachten. De prijs werd uitgereikt door een casinospel. 's Avonds deden ze een studentenspel, waar een watercantus niet kan ontbreken. 

Aspiranten speelden tot 19u het vierentwintig urenspel. Gelukkig draaiden ze 4keer achter elkaar 'slapen' waardoor ze toch acht uurtjes konden slapen. Toen het lot bepaalde dat ze zich cratief moesten bezig houden, maakten de aspiranten mooie schoenen. Het lot was hun gelukkig gunstig gezind, toen ze veel honger hadden, draaiden   ze eten.
Moe maar voldaan kropen alle leden in  hun bedje. 

00:05 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.