15-04-13

Chironieuws! Belangrijk om even te lezen!

Beste ouders en leden

 

Via deze weg willen we jullie even een aantal belangrijke mededelingen melden.

 

GROEPSUITSTAP

 

Onze jaarlijkse groepsuitstap komt er weer aan. Dit jaar zal dit festijn doorgaan op zondag 5 mei. We gaan met z’n allen zwemmen in het zwembad ‘de tongelreep’ in Eindhoven. Anders dan andere jaren zal zijn dat we dit jaar rekenen op bereidwillige ouders om ons naar daar te brengen en ook weer te komen halen.
Waarom? We hebben inmiddels zoveel leden (wat ons enorm pleziert) dat we vaak niet meer toekomen met een bus, wat het dus vrij prijzig maakt. Vanzelfsprekend doen we niet alleen beroep op ouders, maar regelt ook ieder van de leiding vervoer. We zouden jullie willen vragen om het vervoer niet onderling af te spreken. We begrijpen dat vriendinnetjes graag samen zitten, maar als jullie op voorhand met elkaar afspreken wie jullie gaan vervoeren, hebben we bang dat we er niet zullen geraken. Natuurlijk houden we wel rekening met zusjes en zorgen we ervoor dat ieder van ons er geraakt. We zijn ervan overtuigd dat jullie dit allen begrijpen. 

Praktisch:

• We verwachten jullie om 10.00 uur vooraan aan het pelterke en vertrekken in de tongelreep terug om 16.00uur. Zouden we jullie mogen vragen om het uur te respecteren? We voorzien wel leiding op voorhand, maar moeten vaak ook nog dingen klaar nemen. Dank bij voorbaat.

 

• We vragen jullie in te schrijven voor 28 april. Dit doe je door cash 7 euro te bezorgen en het inschrijvingsstrookje in te vullen. Mogen we jullie vragen om enkel in te schrijven bij Dorien Peeten. Je kan steeds een gesloten envelop in de brievenbus steken op het adres: houtmolenstraat 75, 3900 Overpelt. We begrijpen dat dit voor ouders uit bv het linne een afstand is, maar we hopen dat jullie ook begrijpen dat zulke organisatie niet te onderschatten is en overzicht dus belangrijk is.

 

• Je steekt in de rugzak best zwemgerief en picknick. Zwemmen is een vermoeiende bezigheid, voorzie dus best voldoende. Bij mooi weer kan je best ook zonnecrème en een petje meegeven. Zakgeld meegeven is niet nodig.

 

• Kinderen die niet voldoende goed kunnen zwemmen, nemen best zwembandjes mee.

 

• Ouders die de dochters niet komen halen aan de tongelreep worden rond 16.30-16.45 verwacht vooraan aan het pelterke.

Inschrijvingsstrookje

 

…………………………….(naam lid + afdeling) gaat mee op groepsuitstap en betaald hiervoor 7 euro cash voor 28 april. Mijn dochter is wel/niet in het bezit van een zwemdiploma (doorschrappen wat niet past).

 

Ik, …………………………… (naam ouder van het lid) wil graag heen rijden en jullie kunnen mij om 10.00uur vooraan aan het pelterke verwachten. Ik kan………………… (x aantal) kinderen vervoeren

 

Ik, ……………………………..(naam ouder van het lid) wil graag terug rijden en jullie kunnen mij om 16.00uur aan de tongelreep verwachten. Ik kan……………….. (x aantal) kinderen vervoeren.

 

We hopen dat dit allen duidelijk is, indien dit niet het geval is, gelieve dan contact op te nemen met Dorien Peeten: 0474/32 58 54 INSCHRIJVINGEN BIVAK


Omdat het ledenaantal ieder jaar enorm stijgt, is het voor ons bijna onmogelijk om voor de inschrijvingen van het kamp langs te komen bij jullie thuis. We willen jullie in de plaats twee momenten aanbieden waarop jullie terecht kunnen om jullie dochterlief in te schrijven en de nodige vragen te stellen, belangrijke informatie mee te geven en dergelijke meer. Indien jullie niet aanwezig kunnen zijn op volgende data, gelieve dan contact op te nemen met onze hoofdleister, Katrien Hendrikx: 0471/46 99 47.

• 28 April meteen na de chiro

• 19 Mei voor de chiro (13.00-14.00)


!! DIT GELDT NIET VOOR DE TIPTIENS EN DE ASPIRANTEN. HUN LEIDING ZAL WEL EEN BEZOEKJE BRENGEN BIJ JULLIE THUIS !! 

 

 

ENQUETE EN ROEFELROCK

Sommige van jullie weten het misschien nog, andere niet. We vinden het heel belangrijk om de tevredenheid van ouders en leden na te gaan. Daarom hebben we x aantal jaren geleden een enquête laten invullen door jullie. We zouden deze graag vernieuwen, daarom willen we jullie vragen om de enquête in bijlage nog eens in te vullen. Bij deze ook meteen een herinnering dat het met roefelrock geen chiro is. Een groot deel van de leiding wordt daar verwacht om te gaan helpen. Dit is op 12/05.

 

Zo, dit was een hele brok om te verwerken. Wat betreft de groepsuitstap kunnen jullie steeds terecht bij Dorien. Wat betreft de inschrijvingen voor het bivak bij Katrien. Wat betreft alle andere dingen staan alle leidsters en onze fantastische VeeBee steeds paraat om jullie vragen te beantwoorden.

 

Groetjes De chiroleidsters

12:10 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.