17-07-12

Dinsdag 17 juli 2012

Dag lieve ouwelui van ons!

We krijgen veel ongeruste berichtjes en telefoontjes of we ook zo'n problemen hebben door het weer. Daarom: we zijn nog niet doorregend, we hebben nog geen greppels moeten graven en we kunnen de kampplaats nog over zonder opblaasbare bootjes te hoeven gebruiken. Dus jullie kunnen op jullie beide oren slapen!

Vandaag gingen we op groepsuitstap naar Fun Valley in Maastricht. De kleintjes (en de groten eigenlijk stiekem ook) amuseerden zich in de superleuke binnenspeeltuin. In de namiddag konden ze buiten op grote sprinkkastelen, bungee- jumpen en nog veel meer! De oudere leden fietsen op een waterfiets en voeren (!) ook met de cano op het grote meer. Bij Emma en Loes was dat geen al te groot succes, met natte rokken tot gevolg...

Vanavond was er een gezellig bezinningsmoment voor iedereen. We dachten een beetje na over wie we eigenlijk echt zijn en leerden door een roze bril naar de wereld te kijken. We zijn in een uurtje 10 jaar wijzer geworden dankzij de toepasselijke teksten en liedjes, uitgekozen door onze top- vebee Janine (en haar team :))!

Salut (en morgen zonder paraplu!)

23:27 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

geweldig berichtje. Zo merken we dat alles goed verloopt en jullie er nog helemaal zin in hebben. Alvast bedankt allemaal en nog veel plezier. Geniet morgen zeker van de droge dag.

Gepost door: Katrien | 18-07-12

Fijn dat jullie ons langs deze weg toch kunnen geruststellen. Ik wist wel dat échte chiromeiden niet van suiker zijn en bestand zijn tegen dit weer. Ik wed zelfs dat het er niet minder gezellig door werd.
Maak er nog toffe dagen van en tot zaterdag !

Gepost door: Sabine | 18-07-12

De commentaren zijn gesloten.