14-07-12

Vrijdag 13 juli 2012

Hallo allemaal, hier zijn we weer!

De ribbeltjes knutselden deze voormiddag maskers en schreven brieven. 's Avonds deden zij de studio 100 quiz.

De speelclub hebben in de voormiddag maskers geknutseld. 's Avonds schreven ze brieven. Wat achteraf bleek: een envelop schrijven hadden ze nog niet echt vaak gedaan. Sommigen tekende zelf een postzegel in plaats van er een te plakken met de uitleg: 'ik wil eens testen of de brief aankomt leidster, de postzegel lijkt toch heel echt', aldus Linde. Tara plakte de postzegel aan de achterkant, maar schreef wel op de voorkant 'postzegel staat vanachter'. Zal de postbode wel zien zeker? Al een geluk dat we de brieven nog nakeken ;)

De kwiks speelden in de voormiddag een vrijdag de 13e spel waarbij alles om geluk en pech draaide. 's Avonds deden zij voor het eerst aan yoga met hun zeer enthousiaste leidsters als yoga-juffen!

De tippers deden in de voormiddag honkopoly: een mix van honkbal en monopoly. Na de wisseldag speelden zij het grote meisjesspel.
De tiptiens werden in de voormiddag getest op een 6e zintuig, wat er aan de kerk in Moelingen gebeurd was, kwamen ze toch te weten. 's Avonds zaten ze  gezellig samen in een kleine tent voor het flirtspel. Jongens veroveren was de missie! fictief dan, niet in het echt uiteraard ;) 

De aspiranten speelden in de voormiddag een casinospel. 's Avonds deden zij een ongeluksspel.

Groetjes, en tot morgen!

21:53 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.