13-07-12

Donderdag 12 juli 2012

Hallo allemaal! Hieronder volgt een kort verslagje van wat we vandaag beleefden hier in Moelingen! Het weer is al bij al oké ( de zon piept er af en toe door).

Ribbels: de Ribbels speelden in de voormiddag 'wat een circus!', waarbij ze circusfiguren konden verdienen om op het einde een heus circus te kunnen bouwen. In de namiddag waanden ze zich stoere piraten die met de schatkaart opzoek gingen naar de schat. En die zat vol kienprijzen! Dus konden ze 's avonds nog gezellig piratenkienen.

Speelclub: de speelclubbers trokken er in de voormiddag op uit en deden een pijltjestocht. Onderweg moesten ze allerlei opdrachten uitvoeren. In de namiddag hingen ze de clown uit, en met dikke poepen en dikke buiken was het niet altijd eenvoudig om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Op het einde gooiden ze zelfs met slagroomtaarten naar elkaar! 's Avonds na de afwas speelden ze nog time 's up.

Kwiks: in de voormiddag verkleedden de kwiks zich als overheerlijke frietjes: ze speelden patattenhonkbal, boetseerden met frituurvet... In de namiddag fietsten ze naar Maastricht waar ze een lekker ijsje opsmikkelden! Dat fietsen liep niet altijd op wieltjes (handen geven tijdens het fietsen bleek niet zo'n goed idee, hè Rune en Liene?) 's Avonds knutselden ze maskertjes.

Tippers: vandaag was het expeditie-robinsondag voor de tippers. Kamp Zuid en Kamp Noord namen het tegen elkaar op en moesten bewijzen dat ze echte strijdvaardige robinsons waren. Zo moesten ze opdrachten uitvoeren om hun borden en bestek terug te verdienen. Dat lukte helaas niet, en daarom moesten ze 's middags puree, worst en pudding met hun handen eten. Dat leverde heel wat leuke beelden op! 's Avonds oefenden ze hun parate kennis met een abc-quiz.

Tiptiens: in de voormiddag kregen de tiptiens een aflevering van Vermist voorgeschoteld. Daarna gingen ze als echte inspecteurs tewerk en probeerden ze de moord volledig te reconstrueren en zo de dader te vatten. In de namiddag speelden ze samen met de aspiranten een sms-spel in het buurdorpje Vise.'s Avonds werd er enthousiast geswingd tijdens de showbizzquiz!

Aspi's: de aspiranten waren deze ochtend uitbaters van een Italiaans restaurant. Als echte fijnproevers keurden ze elkaars menu. In de nammidag namen ze het in een sms-spel op tegen de tiptiens. Het werd een spannende strijd! ':'s Avonds hebben ze hun eigen potje gekookt op de wei ( jummie!) en daarna overleefden ze in een kartonnen doos tijdens het kartonnendozenspel.

Heel veel groetjes van ons allemaal! Sorry voor de vertraging en foto's uploaden blijft een probleem, maar er wordt aan gewerkt! ( we zitten in de voeren hè... :))

23:17 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Leuk om dit verslagje te lezen vanuit het "verre" Voeren! Nog veel plezier aan de hele groep

Gepost door: Els | 13-07-12

Leuk om te de verslagjes te lezen. Fijn dat we toch al een groepsfoto hebben kunnen zien. En wat het fietsen betreft...het moest ons Line weer zijn zeker. Hopelijk niets ergs????
Amuseer jullie nog.
Groetjes,

Gepost door: Katrien | 14-07-12

Leuk om te de verslagjes te lezen. Fijn dat we toch al een groepsfoto hebben kunnen zien. En wat het fietsen betreft...het moest ons Line weer zijn zeker. Hopelijk niets ergs????
Amuseer jullie nog.
Groetjes,

Gepost door: Katrien | 14-07-12

Plezant om te kunnen lezen wat jullie daar allemaal uitspoken! Veel plezeier nog ginder!
Wendy

Gepost door: wendy | 14-07-12

Check internetgazet Overpelt, of Facebook (chiromeisjes-Overpelt) voor massa's stralende gezichten! :)

Gepost door: Janine | 14-07-12

De commentaren zijn gesloten.