21-05-12

Stem op Chiro Overpelt!

Beste allemaal,                                                                                                                                              Ja ja, het is weer zover......we doen weer mee met een wedstrijd!!!! Als jeugdbeweging maken we kans om een frietmobiel van Vandemoortele te winnen tijdens ons bivak!! Een avondje heerlijke frietjes eten zonder dat onze koks één aardappel moeten schillen....klinkt niet slecht :) Zoals de wedstrijdregels dat voorschrijven, hebben we een frietlied gemaakt met bijpassend filmpje. Dit lied hebben we, net als een aantal andere jeugdbewegingen, gepost op www.mijnfritueel.be  Wij hebben natuurlijk het allercoolste lied van allemaal, maar dat telt helaas niet. De vijf liedjes met de meeste stemmen winnen, dus tadaaaaa STEMMEN STEMMEN STEMMEN!

surf naar www.mijnfritueel.be                                                                                                               klik op: ingezonden frietclips bekijken                                                                                               klik op ons lied: “Stem op Chiro OVERPELT, dan ben jij een echte HELD!”                             klik op: “stemmen”                                                                                                                                    stem dmv het ingeven van je mailadres                                                                                     vergeet vervolgens niet in je mail te kijken om je stem te bevestigen!

ACTIECODES:                                                                                                                                             Op de verpakking van elke fles Vandemoortele olie (Balance, Excellence, Minder geuren) vind je een actiecode die goed is voor 10 extra stemmen! i.p.v. klik op “stemmen” klik je nu op “code ingeven” en vult vervolgens je mailadres en code in.

De wedstrijd is al even bezig dus er zijn liedjes die nu al meer dan 900 stemmen hebben. Dit gaan wij overtreffen dus....ALARMEER AL JE VRIENDEN, FAMILIELEDEN, (ON)BEKENDEN, KLASGENOTEN, LEERKRACHTEN, ETCCCC.....      DOEOEOEOENNN!!!!!

Beste allemaal,                                                                                                                                           Ja ja, het is weer zover......we doen weer mee met een wedstrijd!!!! Als jeugdbeweging maken we kans om een frietmobiel van Vandemoortele te winnen tijdens ons bivak!! Een avondje heerlijke frietjes eten zonder dat onze koks één aardappel moeten schillen....klinkt niet slecht :) Zoals de wedstrijdregels dat voorschrijven, hebben we een frietlied gemaakt met bijpassend filmpje. Dit lied hebben we, net als een aantal andere jeugdbewegingen, gepost op www.mijnfritueel.be  Wij hebben natuurlijk het allercoolste lied van allemaal, maar dat telt helaas niet. De vijf liedjes met de meeste stemmen winnen, dus tadaaaaa STEMMEN STEMMEN STEMMEN!

surf naar www.mijnfritueel.be                                                                                                               klik op: ingezonden frietclips bekijken                                                                                               klik op ons lied: “Stem op Chiro OVERPELT, dan ben jij een echte HELD!”                             klik op: “stemmen”                                                                                                                                    stem dmv het ingeven van je mailadres                                                                                     vergeet vervolgens niet in je mail te kijken om je stem te bevestigen!

ACTIECODES:                                                                                                                                             Op de verpakking van elke fles Vandemoortele olie (Balance, Excellence, Minder geuren) vind je een actiecode die goed is voor 10 extra stemmen! I.p.v. klik op “stemmen” klik je nu op “code ingeven” en vult vervolgens je mailadres en code in.

De wedstrijd is al even bezig dus er zijn liedjes die nu al meer dan 900 stemmen hebben. Dit gaan wij overtreffen dus....ALARMEER AL JE VRIENDEN, FAMILIELEDEN, (ON)BEKENDEN, KLASGENOTEN, LEERKRACHTEN, ETCCCC.....      DOEOEOEOENNN!!!!!

 

23:28 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.