01-05-12

Groepsuitstap

           zondag 29 april 2012

Beste allemaal,

We hebben minder goed nieuws én we hebben hééél goed nieuws :)

Minder goed nieuws:

Onlangs meldden wij jullie dat onze jaarlijkse groepsuitstap op 20 mei bestemming Fantasialand in Duitsland zou hebben. Echter....vanwege een miscommunicatie met Fantasialand blijkt deze uitstap een XL-hap uit ons beperkte budget te zijn. Om deze uitstap door te laten gaan zouden we jullie allen moeten vragen om een flink bedrag bij te leggen bovenop de €17,50 die reeds betaald zijn voor deze uitstap. Als jeugdbeweging willen we echter graag de kosten zo laag mogelijk houden, low budget, zodat élk kind uit élk gezin de kans heeft om deel te nemen aan deze fantastische dag. Daarom hebben wij als leiding besloten om niet naar Fantasialand te gaan.

En jajajajajajajaja...........forget the bad news......nu komt het goede nieuws:

We gaan op 20 mei met de trein naar ......BOBBEJAANLAND!!!! We hebben gezocht naar een volwaardig alternatief wat minder pijn doet in de Chiroportemonnee. We hopen (en gaan er eigenlijk ook een beetje vanuit) dat iedereen die zich ingeschreven had voor Fantasialand mee gaat naar Bobbejaanland. Want ja....die Sledge Hammer, Typhoon of allernieuwste DIZZ wil je toch niet als enige missen zeker!!!?! Dus als je jezelf reeds ingeschreven had voor Fantasialand en nu mee gaat naar Bobbejaanland hoef je ons niets te laten weten. Het inschrijfgeld blijft gelijk.

Indien je echter niet meer mee wenst te gaan, dan kan je jezelf ten laatste nu donderdag 3 mei via sms afmelden bij één van de leidsters van je eigen groep. Als je jezelf nog niet ingeschreven had voor Fantasialand, maar je wenst wél mee te gaan naar Bobbejaanland, kan je dit ook ten laatste donderdag 3 mei via sms doorgeven aan één van je leidsters. (De prijs is gelijk gebleven €17,50 p/p. Voor het 2e, 3e...kind uit hetzelfde gezin €15,-)  Op vrijdagochtend 4 mei wordt de trein gereserveerd (we gaan met +125 personen) dus daarna kunnen we écht geen veranderingen meer aanbrengen.

Concrete afspraken voor zondag 20 mei:                                                                                                                                                                                                                   Ten laatste om 8:10u aanwezig zijn aan Neerpelt station                                        (op  de trappen aan de voorzijde)

Terugkomst aan Neerpelt station omstreeks 17:30u

Meenemen: lunchpakket       Aandoen: Chirokleding

We willen ons excuseren voor deze gewijzigde plannen, maar hopen op begrip van jullie allemaal. Zo kunnen wij samen als Chiro het hele jaar blijven instaan voor spetterende activiteiten. En hopelijk zijn jullie even enthousiast als ons om Bobbejaanland op 20 mei samen onveilig te gaan maken!!

 

See You!!!!                                                  Leiding Chiromeisjes Overpelt-Centrum

11:52 Gepost door De chiroleiding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.